Väder puerto rico gran canaria smhi

by grupptrycket

Puerto Rico, beläget i fantastiska Gran Canaria, är känt för sitt underbara klimat året runt. Letar du efter en plats där du kan njuta av solsken mestadels av året? Då är Puerto Rico platsen för dig. SMHI, Sveriges Meteorologiska och Hydrologiska Institut, ger pålitlig information om vädret i Puerto Rico.

Månad Medeltemperatur Nederbörd (mm)
Januari 20°C 25
Februari 20°C 24
Mars 21°C 13
April 21°C 6

Puerto Rico har ett fantastiskt subtropiskt klimat som gör det till en utmärkt semesterdestination året runt. Enligt SMHI, har detta fantastiska paradis minimal nederbörd och behagliga temperaturer, vilket gör det till den perfekta platsen att njuta av utomhusaktiviteter när som helst på året.

Hur är vädret i Puerto Rico under olika årstider?

Vinter

Trots att det är ”vinter” kan du förvänta dig genomsnittliga högsta temperaturer på runt 20-22 grader. Detta gör det till en idealisk plats för de som vill byta ut snö och kyla mot sol och värme.

Vår

Våren i Puerto Rico är helt enkelt underbar. Medeltemperaturen ligger mellan 20-25 grader, vilket gör det möjligt att njuta av dagen vid stranden utan att bli för varmt.

Månad Medeltemperatur Nederbörd (mm)
Maj 22°C 1
Juni 24°C 1
Juli 25°C 0
Augusti 26°C 1

Oavsett vilken tid du väljer att besöka, har Puerto Rico ett perfekt väder att erbjuda. Ta en titt på den utförliga tabellen ovan för mer detaljerad information om vädret i Puerto Rico, Gran Canaria enligt SMHI.

Tidpunkt på dagen Typisk temperatur Solens status
Morgon 20-22°C Solig
Middag 24-26°C Solig
Afternoon 22-24°C Lätt molnighet
Kväll 18-20°C Molnigt

Vad du än planerar att göra under din vistelse i Puerto Rico, kommer det väder som SMHI förutser att ge dig en minnesvärd upplevelse. Med så många soliga dagar och behagliga temperaturer, är det ingen överraskning att denna destination anses vara ett paradis för solälskare.

Relaterade inlägg