Skidskytte världscupen 22/23 tv

by grupptrycket

Skidskytte världscupen 22/23: En förväntan av spänning och drama

Varje år ger Skidskytte världscupen spänning, dramatik och atletisk prestation i världsklass. Säsongen 2022/23 ser ut att inte bli ett undantag med en imponerande blandning av etablerade stjärnor och spännande nykomlingar som gör upp om de eftertraktade titlarna.

Men det räcker inte bara att följa resultaten online. För att verkligen uppleva intensiteten och dramatiken som präglar denna fantastiska sport, måste du ta del av tv-sändningarna.

Skidskyttets TV-Täckning: Varje Skott Räknas

Se varje sekund av handlingen under Skidskytte världscupen 2022/23 genom TV-täckningen. Nedan hittar du en lista över några av de mest framträdande tävlingarna och vilken kanal du kan se dem på.

Datum Race Kanal
8 Januari, 2023 Stafett, herrar SVT1
15 Januari, 2023 Sprint, damer och herrar SVT2
22 Januari, 2023 Individuellt, damer och herrar SVT1
29 Januari, 2023 Stafett, damer SVT2

Kom ihåg att detta endast är ett urval av de lopp som kommer att sändas under Skidskytte världscupen 22/23. För fullständiga TV-tablåer, var noga med att kolla på SVT Sport och Eurosport:s officiella hemsidor.

Förväntningar inför Skidskytte världscupen 22/23

Med både nya och gamla talanger i spåret är det svårt att förutsäga vem som kommer att stå överst på pallen när Skidskytte världscupen 22/23 når sitt slut. Oavsett resultatet, är det säkert att säga att fans kan förvänta sig mycket drama, spänning och oväntade ögonblick under denna vintersäsong.

Så varför vänta? Börja planera din TV-tid nu och förbered dig på en vinter fylld med härligt skidskytte!

Relaterade inlägg