Jake Paul vs Tyron Woodley

by grupptrycket

Youtubern Jake Paul mötte under 2021 MMA-fightern Tyron Woodley. Fighten gick rum i Tampa, Florida och det var mycket folk i publiken. Det var egentligen Tommy Fury (Tyson Furys halvbror) som skulle möta Jake Paul men istället hoppade Fury av och matchen jake paul vs tyron woodley blev av. Matchen var över i efter sex rundor.

Jake Paul hyllar sin motstånadare Tyron Woodley

Det var en seg historia från början där båda boxarna bjöd på lågt temp. Men i den sjätte rundan så hettade det till då sänkte Woodley garden och fick sig en rejäl vinge och matchen var över. Efter matchen så hyllade Jake Paul sin motståndare. jake paul vs tyron woodley slutade alltså med en seger för Jake Paul, vilket var hans fjärde knock-out på bara ett år, vilket är mycket övertygande.

Jake Paul vs Tyron Woodley

Jake Paul har nu ett professionellt facit som lyder 5-0-0, där många av matcherna har slutat med knock-out för Jake. Det förhandlas för fullt om en ny fight för Jake Paul, det mot Andrew Tate. Det kan bli en riktigt bra fight då båda är bra kampsportare i från början. Vi får helt enkelt vänta och se om den super-fighten blir av.

Relaterade inlägg