Iris Tritsaris Jondahl

by grupptrycket

Är ett millenium barn och föddes den 12 mars. Mamma Katerina Tritsari är Grek och pappa Bo Jondahl är en Dansk hästuppfödare. Som barn till en dansk och en grek har hon hela Europa som hem.

Iris pluggade på Handelshögskolan i Köge i Danmark och efter det jobbar hon inom PR.

Varför är Iris intressant på flashback?

Iris Tritsaris Jondahl flashback: Sedan i april i år har Iris synts tillsammans med svenske Marcus Ericsson från Kulma. Marcus är 32 år och mest känd för att han precis vunnit Indy Car 500. För ca 1 år sedan sprang de på varann under en utekväll. Och snart efter det har de hängt ihop. Ett par har de varit sen januari år och nu är de även officiella sedan april.

Iris Tritsari Jondahl

Under sina år på Köge Handelshögskola pluggade Iris för ett liv inom PR och Marketing. När hon tagit sin examen lyckades Iris få ett jobb på REKOM. Ett företag som arbetar mot restauranger, barer och nattklubbar. Under Iris tid på företaget har de vunnit flera stora utmärkelser. Som exempelvis, ”Best Late Night Entertainment”, ”Dusk til Dawn Awards”, ”Responsible Retailer of the Year” och många liknande priser. Även om inte Iris Tritsaris Jondahl är ensam i framgången, så är hon självklart del av den. Avslutningsvis kan vi bara önska dem lycka till.

Relaterade inlägg