Hur mycket kan man swisha handelsbanken

by grupptrycket

Swish är en mobil betalningstjänst som tillhandahålls av GetSwish AB. Sedan lanseringen 2012 har Swish gjort det möjligt för människor att snabbt och enkelt flytta pengar med sina smartphones. Tjänsten erbjuder kontantfria transaktioner, vilket inte bara är praktiskt utan också bidrar till att förhindra spridning av bakterier och virus tack vare den fysiska hanteringen av kontanter. Men hur mycket kan man swisha via Handelsbanken?

Hur mycket kan man swisha handelsbanken?

Generellt sett kan Handelsbankens kunder Swisha upp till 150 000 SEK per dag. Denna siffra kan dock variera beroende på vilken typ av kund du är och vilka inställningar du har gjort i din bank. Det är därför en god idé att alltid kontrollera dina gränser och inställningar direkt via din internetbank eller Swish-appen.

Typ av Kunden Max belopp per swish Max belopp per dag
Privatkund 20 000 SEK 150 000 SEK
Företag/organisation 500 000 SEK 500 000 SEK
Ungdom (7-17 år) 3 000 SEK 5 000 SEK
Föreningskonto 5 000 SEK 50 000 SEK

Kan man ändra gränsen för hur mycket man kan swisha?

Ja, det är möjligt att justera gränsen för hur mycket du kan swisha i Handelsbankens mobilapp eller internetbank. Både privatpersoner och företag har möjlighet att själva ändra sina beloppsgränser. Handelsbanken uppmanar dock sina kunder att vara försiktiga med att höja dessa gränser på grund av risken för bedrägeri.

Sammanfattning

Beloppsgränserna för Swish-transaktioner varierar beroende på vilken typ av kund du är hos Handelsbanken. Det är också viktigt att komma ihåg att dessa gränser kan justeras via Handelsbankens mobilapp eller internetbank. Men oavsett hur du ser upp dina gränser, kommer alltid ihåg att vara säker och försiktig när det gäller dina transaktioner och pengar.

Relaterade inlägg