Hur många mål har haaland gjort

by grupptrycket

Vem är Erling Haaland?

Erling Braut Haaland, född 21 juli 2000, är en professionell fotbollsspelare från Norge som för närvarande spelar för Borussia Dortmund och det norska nationella laget. Haaland är känd för sin snabba spelstil, fysiska styrka och precision framför mål.

Hur Många Mål Har Haaland Gjort?

Erling Haaland har haft en imponerande karriär trots sin unga ålder. Under sin tid i Molde FK, Red Bull Salzburg och nu Borussia Dortmund har han visat upp en fantastisk förmåga att hitta nätet med enaståendehastighet och precision. Här är en detaljerad översikt över Haalands målproduktion:

Klubb Matcher Spelade Mål
Molde FK 50 20
Red Bull Salzburg 27 29
Borussia Dortmund 61 63

Detta gör totalt 112 mål på 138 spelade matcher, vilket är en otrolig bedrift för en så ung spelare.

Haalands Framtid

Med tanke på hans prestationer just nu ser Haalands framtid i fotboll ut att vara mycket ljus. Han har redan visat sig som en av de mest lovande unga talangerna i världen och det ser ut som om han bara kommer att fortsätta växa.

Haaland är definitivt en spelare att se upp för i både Borussia Dortmund-laget och det norska landslaget. Det finns ingen tvekan om att vi kommer att få se honom göra många fler mål i framtiden!

Sammanfattning

För att besvara frågan ”Hur många mål har Haaland gjort?”: han har gjort 112 mål på 138 matcher för Molde FK, Red Bull Salzburg och Borussia Dortmund. Med hans nuvarande form och lovande framtid kan vi förvänta oss att detta antal kommer att öka. Vi ser fram emot att följa Haalands fortsatta förmåga att hitta nätet!

Relaterade inlägg