Hur kommer man över någon?

by grupptrycket
broken

Brustna kärleksförhållanden kan ge djupa sår hos de flesta. Kan då såren ärras och bli glömda till slut? Det är nog högst individuellt. Hur kommer man över någon, som man träffat i tidig ungdom men som inte blev till ett långvarigt förhållande? De flesta har nog upplevt en sådan tillfällig förälskelse. Sådan kärlek kommer man ganska lätt över. Inte sällan tänker man tillbaka på den tiden med ett leende på läpparna. 

Hur kommer man över någon man älskar?

Det beror helt och hållet på hur din älskade har lämnat dig. Du kan ha levt tillsammans med någon som helt plötsligt dör. Sådant kommer du aldrig över och det ska du heller inte göra. Gång på gång träffas ni i drömmen, men när du vaknar är du återigen ensam. Du påminns ständigt om din älskade i olika situationer. Vad skulle hon eller han sagt eller gjort i en viss situation? De enda som inte påminner dig kan vara dina nära och kära. De låter dig behålla din sorg för dig själv.

Hur kommer man över någon som inte vill ha en? 

Svaret på frågan är ganska enkel. Ge upp! Ett förhållande ska bygga på ömsesidig kärlek och omtanke. Kärlek är aldrig enkelriktad och förr eller senare kommer du att befinna dig i en återvändsgränd. 

Hur gör man för att komma över någon?

Har du träffat någon som du blivit förtjust i? Då inställer sig frågan: “hur kommer man över någon man är kär i”. Om du är man, kan du ta till gamla beprövade knep. Uppvakta din tilltänkta och visa respekt i allt du gör. Håll upp bildörren! Ta reda på hennes intressen och läs på. Då märker ni båda, om ni kan utveckla gemensamma intressen. Ett bra sätt att långsiktigt bygga upp en relation. Tala aldrig om andra kvinnor du möjligen varit kär i. Skryt inte om vare sig det eller om din eventuella förmögenhet. Bygg inte upp en fasad kring dig själv. En kvinnas list övergår ändå alltid mannens förstånd.

Relaterade inlägg