Hur gammal är Bianca Ingrosso?

by grupptrycket
time123

Få människor är så välkända i Sverige som Bianca Ingrosso. Kändisdottern har byggt upp ett helt imperium kring sitt sminkmärke, sin YouTube-kanal och sina tv-framträdanden. Tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren var hon länge en av huvudpersonerna i realityserien Wahlgrens värld. I programmet fick tittarna stor inblick i Biancas liv och fick följa med henne under såväl ljusa som mörka dagar.

Biancas liv har tuffat på i full fart de senaste åren, och hon har på alla sätt redan hunnit med mer i sitt liv än många gör under en livstid. Men hur gammal är Bianca Ingrosso?

Bianca Ingrosso – allt kring henne intresserar publiken

Många vill veta allt om kända personer, såsom Bianca Ingrosso. I Biancas fall har detta intresse för hennes person varit kännbart hela livet. Som dotter till en av Sveriges mest älskade artister, Pernilla Wahlgren, och före detta dansaren men numera krögaren, Emilio Ingrosso, har Bianca aldrig kunnat hålla låg profil. Hela Biancas uppväxt har dokumenterats i skvallertidningar.

Bianca är dessutom syster till den älskade artisten Benjamin Ingrosso, kusin till en tredjedel av housegruppen Swedish House Maffia, systerdotter till välkända Niklas och Linus Wahlgren  och barnbarn till skådespelarna Hans Wahlgren och Christina Scollin. På alla sätt har Biancas liv alltid utspelat sig i strålkastarljuset.

Detta märks även i hennes sociala kanalar. Där trillar åsikter om Bianca Ingrossos längd, vikt, val av kläder och fritidsintressen in i kommentarsfälten varenda dag. Dessutom är frågan ”Är Bianca Ingrosso gravid?” en populär sökning på Google.

Hur gammal är Bianca Ingrosso år 2022?

Bianca Ingrosso föddes årets näst sista dag 1994. År 2022 fyller Bianca 28 år. För snart tre år sedan firade Bianca sin 25-årsdag med buller och bång genom att hålla i en stor nyårsfest. Hur hon väljer att åtnjuta sin 28:e födelsedag återstår att se.

Men om det blir fest lär många bli bjudna. Denna framgångsrika entreprenör rör sig nämligen vant i Stockholms uteliv och omger sig av ett stort nätverk vänner som brukar komma när Bianca bjuder in till fest. 

Relaterade inlägg