18 åring Malmö Latin Flashback

by grupptrycket

Skolan Malmö Latin blev drabbad av två plötsliga mord mitt under ljusa dagen. Det var en elev som mördade två lärare. Brottet ledde därefter till livstidsfängelse och har kommit att bli en unik dom. Aldrig tidigare har en så pass ung person i Sverige blivit dömd till livstid. Dessutom är det bland de mest brutala morden som inträffat på en skola någonsin.

18 åring Malmö Latin Flashback

På forumet Flashback finns många trådar om händelsen som blivit en riksnyhet. Eleven som utförde dåden har haft ett väldigt stort intresse för våldsdåd. Förutom skolmassakrer har även skjutningar varit en inspirationskälla. Han hade utfört dådet med öronklaffar, solglasögon och ansiktsmask.

Dessutom hade han knivar, yxa och hammare som mordvapen. Enligt information på forumet var offren två kvinnliga lärare. Det finns inte mycket som tyder på att de var särskilt utvalda. Snarare hade de oturen att befinna sig på fel plats vid fel tillfälle. 18 åringen mördade den första läraren brutalt på toaletten efter att skoldagen avslutats. Den andra läraren hade sett allt, försökt springa iväg men blev också strax därefter brutalt mördad.

Missanpassad elev som får betala en miljon kronor

18 åringen har varit en missanpassad elev som med morden ville statuera ett exempel. Han blev dömd att betala en miljon kronor i skadestånd till samtliga efterlevande.

Relaterade inlägg